Zboží "Kelímek salátový, 200ml, bioplast PLA, 50ks" byl vloženo do vašeho nákupního košíku.

Do košíku

Kelímek salátový, 200ml, bioplast PLA, 50ks

Kelímek salátový 200ml, bioplast PLA, Naturesse Kelímek salátový 200ml, bioplast PLA, Naturesse
Skladem

Průhledný kelímek vhodný na na ovocné a těstovinové saláty, či nápoje.

  • Dostupnost: skladem

175 Kč vč. DPH za 50 ks

145,00 Kč bez DPH
3,50 Kč vč. DPH za ks

Popis produktu

Ekologické salátové kelímky z PLA najdou uplatnění v gastronomických zařízeních, na openair festivalech, koncertech, slavnostech ale i zahradních párty. Kelímky z PLA jsou ekologickou alternativou k plastovým kelímkům, vyráběným z ropy. Ovocný nebo zeleninový salát servírovaný v tomto transparentním kelímku vypadá skvěle. Víčko kelímek bezpečně uzavře, nedostane se tak do něj hmyz ani nečistoty. Kelímky se skvěle hodí také k servírování chlazených nápojů - pivo, limonáda, ovocná šťáva, voda, nealko, destiláty, míchané nápoje... Kelímky odolají teplotě až 40°C, proto je lze také použít k servírování teplých nápojů - medovina, punč, čaj, svařené víno...

Až do nedávné doby bylo prakticky nemožné vyrábět z obnovitelných zdrojů vysoce transparentní a rozměrově stabilní materiály. Teprve po vývoji nového typu fermentace bylo možné produkovat přírodní alternativu k polyetylénu, který je závislý na ropě. Tento materiál pod zkratkou PLA se vyrábí z přírodního škrobu, může být formován téměř do každého libovolného tvaru a také může být přeměněn ve fólii. Je chuťově neutrální a tepelně odolný až do 40 ° C. Stejně jako všechny ostatní produkty NATURESSE je PLA (bioplast) biologicky odbouratelný.

Výhody ekologického nádobí z bioplastu PLA:

  • vhodné pro děti a alergiky,
  • FOOD SAFE materiál - při výrobě není třeba chemických procesů,
  • chuťově neutrální,
  • možnost potisku nebo vyraženého loga,
  • bio rozložitelné bez zanechání těžkých kovů v půdě,
  • šetrné k životnímu prostředí,
  • CO2 neutrální,
  • čistě přírodní materiál,
  • splňují přísnou normu EU: DIN EN 13432,
  • certifikované pro přímý kontakt s potravinami.

Zkuste se podívat také na